Pages

tisdag 17 februari 2009

Sommarlängtan

Allvarligt talat! Varför all denna snö? Vad hände med växthuseffekten? Skulle använt ännu mer hårspray på 80-talet tydligen för nu är det för kallt! Skämt åsido...är en stor miljövän...men just idag är det så kallt i huset att jag går med tredubbla lager kläder. Det blåser ute och då märks det att fönstren behöver tätas om. Skulle ha gjort det i höstas, men då var det ju så varmt så vem tänkte på det? För att värma mig lite inifrån så att säga så har jag tittat på bilder jag tog av huset och tomten i somras. Åh vad jag längtar tills det blir så igen. 

Och så en bild på vår härliga strand! Här ska jag ligga och klura på nya bokidéer i sommar.

Såja, nu blev i alla fall jag lite varmare inombords. Det finns hopp. Det kommer en sommar!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt det ser ut.. och en egen strand, din lyllos :)

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera
 2. Nja...stranden är ju inte min. Den finns på gångavstånd, men jag har inte havsutsikt där jag bor. Lagom nära dock. Med tanke på att vi har ett antal tusen turister här varje sommar så är det skönt att inte ha dem precis inpå knuten. Jag kan däremot höra havet brusa när det blåser. Det är härligt. Kram, Lina

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack för kommentaren! Det värmer verkligen. Och du och alla andra som skriver vet ju exakt hur overkligt det känns att någon annan är intresserad av det som man har suttit hemma på kammaren och kämpat med under så lång tid.
  Vi får se hur alltsammans utvecklar sig.

  kram
  Karina

  SvaraRadera