Pages

måndag 7 december 2009

Tillbaka i sadeln igen!

Oj vad länge sen sist! Vart tog jag vägen? Vet inte riktigt. Nu är jag i alla fall här. Är igång med skrivandet igen. Den "gamla" romanen tuffar på, men en ny har också börjat ta form. Den första är ju en ungdomsroman som riktar sig till de i övre tonåren, men den nya är mer av ett äventyr som kan passa lite yngre åldrar. Ser den ta form som en film för mitt inre. Spännande! Det är därför växelbruk som gäller i nuläget. Kämpar på med pedagogikstudierna, men efter årsskiftet blir det skrivarkurs istället. Såååååå underbart det ska bli.
Hade glömt/förträngt hur CSN arbetar (inte arbetar?). Först idag fick jag mina studielån. Har fått knapra på besparingar fram tills nu. Har varit med om att de strulat förut, men det här är rekord. 3,5 månad tog det till första utbetalningen!
Firade med att åka till Borgholm med en kompis och shoppa lite mat, julklappar och julpyssel, fika på kondis och låna en hög med böcker på biblioteket. En härlig dag med mycket skratt trots detta gråväder. Ser ut att bli en grå jul i år. Kul!
Struntar i det och skriver på. Låtskrivandet har tagit fart också och en demo ska bli klar till januari med sikte på musikförlagskontrakt (långt ord!).
Hoppas alla mina bloggvänner mår bra! Och alla andra med förstås! Nu är det dags att krypa till kojs med en bra bok. Kram och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar