Pages

torsdag 16 april 2009

Äntligen tid att skriva!

Pust! Vilken vecka! Har haft mina föräldrar här, samt två av mina brorsbarn (tvillingar på 6 år). Mina föräldrar har sitt sommarställe i närheten av mig så jag har lyckligtvis inte haft dem boende här. Kanske låter taskigt, men det skulle göra mig tokig! Släkten är värst så lagom är bäst! :) Däremot har vi setts alla dar utom en, gjort utflykter, ätit påskmat, firat mammas födelsedag och lite annat. I tisdags hade jag brorsbarnen hos mig hela dagen så att mamma fick lite lugn och ro. Vi gjorde halsband och andra smycken av pärlor, gick på hundpromenad och plockade blåsippor (de är inte fridlysta här på Öland om nån skulle undra), ritade, virkade, åt pannkakor med sylt och grädde och hade det allmänt mysigt. Ser dem alldeles för sällan eftersom de bor i Stockholm så då finns det mycket att ta igen.
När min pappa hämtade dem vid 17-tiden var jag helt slut! *skratt* När jag var dagmamma åt fem barn under ett par år för några år sedan var jag ju van vid all aktivitet och allt pladder och alla tusen frågor som barn ju ställer, men nu!.....gick en snabb kisspromenad med hunden sen somnade jag på soffan ;-)
Igår åkte de hem till Stockholm igen hela gänget och jag hängde med en bit. De släppte mig i Kalmar där jag shoppade loss under ett par timmar innan jag tog bussen hem till lugnet igen. Hade inte varit där på länge så det var skoj. Var dessutom och beställde nytt pass. Åker till Paris om tre veckor tillsammans med mamma och min syster. Vi bodde där under några år när vi var små och nu ska vi dit och uppleva gamla minnen, äta gott, shoppa, gå på antikmarknader och sitta på caféer och smaska goda bakverk. En 5-dagarstripp som ska bli så kul även om jag fasar för att åka ifrån hunden (har aldrig varit ifrån henne förut) och katterna. De kommer ha det jättebra hos hund- och kattvakterna, men jag fasar ändå för det.
Hursomhelst, det är ett par veckor dit. Fram tills dess ska jag skriva så mycket jag kan. Har inte skrivit något alls senaste veckan och nu kliar det i fingrarna. Har varit så upptagen med annat och jag mår inte riktigt bra då. Mår bäst när jag är inne i skrivandet och har tid och ro att tänka på och jobba med boken.
Ska läsa ikapp alla favvisbloggar och även skriva lite mer här framöver.
Nu ska jag dock i säng. Är inte riktigt van vid allt sällskap jag haft sista veckan. Är sååååå trött!!!

2 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig i din vecka. jag har haft det ungefär likadant. Jättejättekul men jättejätteslitsamt...
  Vad skönt att du kan ägna dig åt skrivandet igen. Hur långt har du kommit på din historia?

  kram
  Karina

  SvaraRadera
 2. Härligt att du kommer ha tid att skriva. Hoppas att du blir inspirerad av vårvädret!

  Kram Frida

  SvaraRadera