Pages

tisdag 7 februari 2012

Drömmar!

Fina Anneli som har bloggen Trying To Follow My Dreams skriver så bra om drömmar idag och visar en vacker tavla hon köpt på temat.
Våra drömmar och att följa dem är det viktigaste av allt i livet och något jag ofta funderar kring och fokuserar på. Jag vill dela med mig av en bit ur en krönika jag läste idag, i tidningen Östran. Krönikören heter Janne Adeen:

Varför anses det negativt att vara en drömmare? Jag menar, vad vore vi utan dem? Människans alla framsteg är sprungna ur drömmar. Allt bra börjar med en dröm. Jag är övertygad om att de som drömmer mest många gånger är de som åstadkommer mest. De som inte drömmer, de är det synd om.

Fint, va? Tänk om alla följde sin sannaste röst och sin djupaste längtan. Vilken värld vi kunde få!

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen ett fint citat. Själv tycker jag självklart att det är positivt att vara drömmare. Det är drömmare som har sett till att vi har många av de saker som vi använder varje dag. Och jag tycker verkligen synd om de som inte drömmer, så tomt och innehållslöst livet måste vara för dem :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jättefint citat, stämmer på pricken :)
    Måste tillägga att ditt tidigare inlägg om sanna och falska drömmar också slog huvudet på spiken. Jag har en massa falska drömmar kring träning, det perfekta hemmet osv. Men det är de sanna drömmarna man ska hålla fast vid. Gäller bara att påminna sig om det ibland.

    SvaraRadera